champions league mode is ON bebeh..

okay kaki2 bola serta kaki2 bangku sume,malam untuk anda tidak tido atau berjage tgk bola sudah tiba..dan sudah pastinye bgn lmbt untuk gi kije esok..hehe..

ade 8 match malam ni so all da best to all teams especially Arsenal!! yeah Arsenal yeah!!!

Arsenal dijangka menang mudah malam ni sambil game tumpuan tentunya MU vs Roma..hehe..Roma kompem mau revenge sama itu MU…go Roma go!!

Bawah ni adalah prediction gua,gua pinjam khidmat bomoh buluh bentong buat tilikan..haiiichumm!!!

apdate:bolded score is the real match score

  • Lyon vs Rangers 2 – 1 ( 0 – 3 )
  • Stuggart vs Barcelona 1 – 3 ( 0 – 2 )
  • Dinamo Kiev vs Sporting Lisbon 0 – 2 ( 1 – 2 )
  • Man Utd vs Roma 1 – 0 ( 1 – 0 )
  • CSKA Moscow vs Fenerbahce 0 – 1 ( 2 – 2 )
  • Inter Milan vs PSV 1 – 2 ( 2 – 0 )
  • Sevilla vs Slavia Prague 2 – 0 ( 4 – 2 )
  • Steaua Bucuresti vs Arsenal 0 – 2 ( 0 – 1 )
  • Rosenborg vs Schalke 04 2 – 0 ( 0 – 2 )
  • Valencia vs Chelsea 2 – 0 ( 1 – 2 )
  • Lazio vs Real Madrid 1 – 2 ( 2 – 2 )
  • WenderBremen vs Olympiakos 1 – 1 ( 1 – 3 )
  • Benfica vs Shaktar 2 – 1 ( 0 – 1 )
  • Celtic vs AC Milan 1 – 3 ( 2 – 1 )
  • Besiktas vs Porto 0 – 1 ( 0 – 1 )
  • Liverpool vs Marseille 2 – 0 ( 0 – 1 )

*****************************************************************************

Dalam myteam tadi,dak2 tu hepi gile dapat gi putrajaya tgk pertandingan bunga api tu..terloncat2 haa kegembiraan…gumbiro bonar nampak,mentang2 bebas dari kem tahanan tu..haha

then bile tibe part penyingkiran,ramai gak dak2 kene buang..siap nangis lagi..ye lar siap ade yang brenti keje untuk masuk myteam tuh…alahai naseb badan..apo nak buek..cube lagi len kali..

ok untuk standby batri power untuk bola mlm kang,maka aku ON kan Sleep Mode aku….teetttt…

Advertisements

2 Responses to “champions league mode is ON bebeh..”

  1. Ceh.. patutla beriye nak tido… oo tgk bola.. malas ar nak kejut sahur camni.. jgn tido langsung sampai sahur ye..hhee

  2. eleh xpe lar,mane ade kejut sahur pun..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: