raya dah la weii….

Selamat hari raya dan maaf zahir batin kepada semua yang mengenali sy.

Sy akan bercuti dari 10hb – 22hb,haha raye sakan beb..kepada yang tak cuti lagi,berkhidmat la dengan sepenuh hati dan keikhlasan. =p

Ok,take care..

Advertisements

8 Responses to “raya dah la weii….”

  1. Hari ini saya sudah bekerja.. berapa ketul je ade kat ofis… saya sungguh bosan…

  2. jose mourino Says:

    Selamat Hari Raya…cuti sakan nmpk…jgn lupa bawak balik buah tgn utk member2…
    heheheh

  3. Jangan lupe buah tangan utk sye jugek… ^_^

  4. cuti sakan neh. hehehehehe 🙂

  5. oit rino, heppy belated besday..
    ko kat MKN eh?ade sorang 2 budak gen2 club kat situ,nanti aku suh derang ragging koe..haha
    cam biase ar,aku takleh post comment kat blog ko..hehe..

  6. jose mourino Says:

    poyo la ko…sape budak tu? bhgn mana?
    blog aku tu ade shoutbox la…

  7. nanti aku tanye derang..

    aku takde account frenster so takleh nak post comment..

    penempatan ko best(according to dak2 gen2 tu),ok lar kat MKN tu..mmg masyuk!

  8. jose mourino Says:

    hek…eleh…baca la kat sini http://worldofmyheart.blogspot.com
    aku kan byk blog…
    heheheh….

    best gak ar…
    tp takut gak…akta rahsia rasmi beb…
    hehehh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: