Dikir Barat

So, buhsan dengan lagu2 omputih, kite bagi lagu2 rakyat plak..kali ni dikir barat.

Lagu yang sedey.bley tangkap nangis wooo..

Nasib Buluh Perindu – Zaidi Buluh Perindu

 

Lagu yang buat aku lapar pisang goreng..(ye pisang goreng, bukan goreng pisang.harap maklum)

Jeput Pise – Zaidi BP n Mat Glamer

 

Lagu untuk yang nak kawin lagi satu atau nak kasi ‘power’,pasti terangkat..hehe.

Tongkat Ali – Zaidi BP n Mat Glamer

 

 

Advertisements

11 Responses to “Dikir Barat”

  1. jeput pise?? lamo tak make jeput pise…raso lapa plak perut ambo…hahahah…

  2. mung lapa ko?susoh nok cari jeput pise sini..jeput pise buatan mama ambo jugok best.haha

  3. ambo poso…mung anta ke umah abo pete ni buleh ko?
    haha

  4. cis,taik ar mung nieh
    weh,chop n steak serdang jange lupo..
    aku nak try dig balik hdd aku,nok cari gamba time sume kito meraikan kekalahan sampdoria kat sano.haha

  5. hahaha…
    xde2….cop salinan sah je…
    hahaha…
    cari2…pastu tampal kat sini…

  6. nurhamizah Says:

    rindu giler nak berdikir barat. masa form five kitorang dapat no 2 peringkat kl. apa yang penting ialah 7 sekolah lain semua laki-laki kitorang satu-satunya sekolah perempuan. jgn marah. kitorang memang hebat. bestnya nak kecek kelate macam dulu. woow!

  7. mizah saje nak enterframe la tu.. mentang2 die vokalis! hohoho~~~ (saje je aku mention kat sini, kasi up sket lobang idong ko)

  8. mizah : waaa,terrer gak ko berdikir eh..lagu pe mung nyanyi?ewa bule ko? n eh,mung skoloh mano dulu nie,haha!

    lanun : takpe lar,sore die best. =p

  9. lama tak dgr dikir rap la

  10. KNizam : dikir rap? huh? ade ke..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: