Tentang

Specifikasi:
sy tinggi sedikit,
sy kurus tapi udah sedikit boroi,
sy hitam legam, sy rambut hitam tapi ade byk uban,ade org gelak sy pakcik uban.cis
sy pakai kontek lens, sy berkaki size 10,
dan sy ade 4 packs lagi 2 packs dah bulat haha .

Keupayaan:
sy suka derma darah,
sy suka bersukan (bola,jogging,badminton,futsal,basketball n etc)
sy suke maen segala jenis games tak kira di platform mana skali pun,samada PS2,XBOX atau PC.Sumenye saya maen termasukla web based game seperti torncity.com sy slalu kene pukul dlm game ni..cis.
sy suka dgr sume jenis lagu kecuali dangdut,dangdut diharamkan sama skali diperdengarkan di dalam kete sy.sy juge layan dikir barat,mmg sudah asal usul.hihi.sy juge suke hafal lirik lagu.
sy suke surf tenet 24/7.website seperti soccernet.com,utusan.com.my,myoneportal.rhbbank.com.my,www.youtube.com dan torncity.com adalah website yg wajib.sy paling suke surf tenet kat ofis.
sy suke memandu kereta,pusing2 jalan2 cari makan di mana2 sekalipun tapi x suke bile kekeringan pulus nak isi minyak.
sy juge suke tgk wayang.sume jenis wayang sy tengok kecuali wayang melayu jiwang2 dan rendah mutunya,ops..jgn cop sy prejudis dan diskriminasi ye.tettttt!!

dan yg terbaru,sy seorang blogger yang hampeh.

Apdate terbaru :

Sesiapa yang nak beli duet game online, torncity. bley contact aku. jual rate murah. RM 10 = 4mil.

20 Responses to “Tentang”

  1. Mak Nenek Comel Says:

    Spesifikasi – Kurus?? hahah… Wpun beliau kurus tetapi ada lemak di perut.. :p

  2. wei…
    leh tahan poyo gak ko nih…
    tulis blog mcm karangan budak skolah plak…
    tp menarik…
    bagus2…belajar lagi…
    hahahahah…
    aku bg ko link blog frenster aku dah la…
    blog lain dah kurang layan la….

    nah amik nih.. http://akhbarino.blogs.friendster.com/worldofmyown/

    jenguk2 lah bile rajin…

    salam…

  3. weh jose bukan dah kene pecat ka?haha..
    ko bace ramadhan dolu2 tu,cite pasal member kite..haha..aku nak buat cite psl sume nanti..;p

    oit,ko dapat ptm ek?same cam member aku,tarikh daftar pun same haa..

  4. itu mourinho yg kene pecat…ini anak sedara sblh bapak tiri sepupu dia punya datuk…
    hahahaha…
    aku dah baca la…abg Macho mmg macho la..hahahahah…
    ko nk citer semua?
    hmmmm…klu ko dedahkan keburukan aku siap ar..bulan2 pose ni tak baik ngumpat..hehehehe…

    ha ah aku dpt ptm…tp aku masuk lmbt sbb nk abiskan contract skrg…
    lps raya baru aku start…

    teruskan2…

    salam..

  5. oit…ape email ko ha?
    aku nk invite ke blog aku nih….hehehehe..
    ko kan budak baru belajar dalam arena blogging nih…
    kene la kongsi ngan yg dah seasoned mcm aku nih….muahahahaha…

  6. oit sory lmbt reply,aku outstation ke kl 2 hari ni,x smpt bukak blog..

    email aku dam6009@yahoo.com

    weh,nape aku takleh komen blog ko?kene register dulu ka?

    seasoned?haha..ceh!!

  7. weh,ko ade baper byk blog nie?blogspot?frenster?cis,mmg raje blog la ko nie..

  8. la…tak tau lg ke?
    aku ade 3 blog skrg nih…
    1) blog frenster <- klu nak komen kene guna account frenster

    2) blogspot <- for invited and registered user only
    oleh sbb ko baru, so aku akan invite la ko…heheheheh…

    3) http://mutiara.motime.com <- dah lama tak update…

    raja blog? ape2 la wei…
    ko keje rhb lg ke?
    aku dgr ko dah tunang….
    haram tak jemput or bgtau aku pun….
    APA PUNYA KAWAN NI???
    hahahahahha

  9. eh tunang takpe tak jemput,nanti time kawin aku jemput sume oang,jgn bimbang..
    tapi aku nak hadiah rice cooker ke,peti sejuk ke,xpun mesin basuh..bley bagi tak?? haha..

  10. mak aiii..sume dah layan blog dah ha…aku xpandai la nak karang nih..nak pomen2 tu bleh la hahaa…

    ha, dedahkan je rahsia2 1670 tu keh2

    teruskan usahamu..tunang xbagitau siot..dok satu umah pun xtau ape terjadi ceh…

    aku balik keje ko dah tido..aku bgn tido ko dah gi keje haha…

  11. tah tu aa pasal..tunang senyap2..dah la jadi jiwang tulis blog2 nie..ape2 mmg ko kena blajar ngan Mat Jiwang@Otai Jiwang dr rino..kehkehkeh….

  12. labahturbo : pomen?huhu..aku dh ckap mamat ni mmg terrer bab2 modifikasi kete2..nanti bukak blog psl kete k..hehe.susah oo nak apdate ape2 ngan ko,ko dah jadi drakula dah,kije night shift..tah2 ko dok menjual bodi kat chow kit..hehe..

    hairaul : Otai jiwang dah turun ilmu kat aku dah,tgk ar aku mengganas nanti..

    tunang senyap2 takpe,kawin baru heboh…hik3..

  13. jual body..huh..lumayan tuh hahha

  14. jual body..huh..lumayan tuh hahha

  15. ko br bangun ek mie?hehe..

  16. lemak di perut??ahaks..

  17. aik…dari mat jiwang dah naik pangkat jd otai dah??
    wah3x….takpe…aku redha…engkau fiqin klu kawin pun tak jemput member2 mmg aku tak tau la nak kate ape….mmg hampeh laa….aku rela tak ngaku kawan…hahahahah….

    oh ye kawan2, aku ade blog baru, tp utk yg layan blog je la…aku malas nk invite org tak tentu hala…so, sila bg email korang klu nak baca blog aku yg lebih jiwang daripada biasa…maklumlah, otai jiwang….
    hahahahahahah

    salam…

    mie, fiqin dah selamat dah….ko bile plak? jgn simpan lama2 mie nnt basi…huhuhu…

  18. mie takkan basi punye,kelebihan die kan dating bertubi2.hehe.. ;p

    takpe,kawin aku jemput nanti jgn bimbang…

  19. wery well, guys
    [URL=http://samuelbjolley.googlepages.com/index.html]boathouse[/URL]

  20. Your blog is interesting!

    Keep up the good work!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: